Sök på sidan

Gessievägen 74B - Café Lilla Sjötorp, Tygelsjö, Klagshamn

Idyll i Lilla Sjötorp säljes - fastighet med kombinerad bostad och restaurang/café!

Gessievägen 74B - Café Lilla Sjötorp

Tygelsjö, Klagshamn

Idyll i Lilla Sjötorp säljes - fastighet med kombinerad bostad och restaurang/café!

 • Pris: 5 000 000 SEK
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Boarea (BOA): 100 kvm
 • Tomtareal/mark: 610 kvm
Registrerad Företagsmäklare
Bo Stibeck
Visningar
Kontakta mäklaren för visning

Beskrivning

En mycket trevlig och personlig restaurang / café i egen fastighet som nu söker ny ägare. Inte ens 10 minuter från Malmö, ligger denna idyll i lummande grönska, ”Lilla Sjötorp”. I samma fastighet finns en lägenhet på ca 60 kvm. Denna del kan används för boende eller uthyrning. Restaurangdelen, som har 25 platser inne, har öppet året runt. På sommaren finns en uteservering med 70 platser där viss del är vatten– och vindskyddad med stora parasoller och click-up väggar. Vissa gäster väljer att slå sig till ro i syrenbersån eller under körsbärsträdet. ”Lilla Sjötorp” hittar man i den lilla byn med samma namn, som ligger vid havet mellan Klagshamn och Gessie Villastad. Ägaren startade verksamheten 2019 och bedriver restaurang och café i egen fastighet med stor tillhörande trädgård. Konceptet fungerar alldeles utmärkt och man har byggt upp ett säkert kundunderlag där många kommer i större sällskap för olika temadagar. Verksamheten håller öppet hela året torsdag-söndag med möjlighet till ökade öppethållande under vår, sommar och höst. Hela menyn är för avhämtning och man har catering och arrangerar fester och minnesstunder. Detta är ett mycket lämpligt objekt med verksamhet för den kreativa företagaren som tar stor del i den dagliga verksamheten och dess utveckling. Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information. Vid intresse kontakta i första hand: Bosse Stibeck Företagsmäklare Europa Commerce Företagsförmedlingen AB Mobil 0735148622 bs@eucommerce.se Referensnummer: PÅ LANDET NÄRA STAN / 1098

Fakta

Allmän information

 • Pris: 5 000 000 SEK
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Tomtareal/mark: 610 kvm
 • Boarea (BOA): 100 kvm
 • Fastighetsbeteckning: MALMÖ TYGELSJÖ 37:20
 • UppdragsID: GZG VVA
 • Objektstyp: Småhus

Övrigt

 • Övrigt:
  Hyra: 4 000 kr
  
  Fastigheten innehas idag av enskilt företag och kan på köparens önskemål paketeras om till annan bolagsform efter köparens önskemål.
  
  Denna annons är ett samarbete mellan Limhamns Mäklare och Europa Commerce Företagsförmedlingen AB. 
  
  För mer information och frågor ombedes intressenter att skicka en intresseanmälan som besvaras av Bo Stibeck på EUC Företagsförmedling. Eller kontakta Bo Stibeck direkt på telefon: 0735-148622 email: bs@eucommerce.se.
  
  Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. 
  
  Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. 
  
  Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information. 
  Vid intresse kontakta i första hand: 
  Bosse Stibeck, Företagsmäklare 
  Mobil: 0735 14 86 22
  E-post: bs@eucommerce.se
  Referensnummer: PÅ LANDET NÄRA STAN / 1098

Ekonomi

 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området

 • Vägbeskrivning:
  ”Lilla Sjötorp” hittar man i den lilla byn med samma namn, som ligger vid havet mellan Klagshamn och Gessie Villastad, väster om Tygelsjö, söder om Malmö.

Karta - MALMÖ TYGELSJÖ 37:20

Dokument & Länkar

Intresseanmälan

Jag godkänner att Limhamns Mäklare sparar mina uppgifter i enlighet med GDPR och företagets integritetspolicy.